Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Cognex представи новия универсален лазерен профиломер In-Sight Laser Profiler

11.04.2017   |   Технологии
 
Cognex представи измервателната система In-Sight Laser Profiler, предназначена за измервания на различни видове части от оборудване и повърхнини. В новия профиломер са интегрирани средствата за машинно зрение и за прецизна детекция на Cognex, както и интерфейсът EasyBuilder, които правят In-Sight Laser Profiler интуитивен и надежден инструмент за измерване на височина, междина, позиция и ъгъл, както и за откриване на дефекти в производството.
 
Профилирането на части чрез измервания намира приложение в редица индустриални сектори, сред които автомобилостроенето, електрониката, потребителските продукти и хранително-вкусовата промишленост, за да гарантира, че частите са произведени по спецификация в определените граници. Леки отклонения на габаритите могат да повлияят неблагоприятно върху качеството на продуктите, безопасността на потребителите и интегритета на марката. In-Sight Laser Profiler идентифицира тези проблеми, преди те да достигнат до клиенти.
 
"Клиентите ни търсеха лесен за използване лазерен профиломер. In-Sight Laser Profiler съчетава лесен за използване интерфейс и контролера за визуална инспекция VC200 заедно с точността и надеждността на нашата 3D технология за лазерно изместване. Всеки, който знае как да използва 2D In-Sight система, може за няколко минути да създаде приложение за лазерно профилиране", обясни Йорг Кюхен, вицепрезидент и мениджър на направление Продукти за визуална инспекция в Cognex.
 
Продуктовата гама е с 5 типа оптични глави в зависимост от зоната на измерване и точността. Официалният представител на Cognex в България – Ехнатон – планира да организира кампания с демонстрации на гамата In-Sign Laser Profiler, съобщиха от компанията.
     
Източник: Ехнатон

Ключови думи: Ехнатон   Akhnaton   Cognex   In-Sight   Laser Profiler   лазерен профиломер    

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Технологии

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...