Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Cognex обяви нов баркод верификатор за производствени линии

23.04.2020   |   Начало»Бизнес
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

Новият DataMan 475V на Cognex е първият баркод верификатор за производствени линии, който изцяло съответства на ISO стандартите и предлага скорост на верификация от 10 кода на секунда за 2D кодове и 20 кода на секунда за 1D кодове, съобщават от Ехнатон, партньор на Cognex у нас. DM475V предоставя подробни отчети, усъвършенствана диагностика и цялостна верификация на всички едно- и двумерни кодове на клиентите, без забавяне на производствените линии, допълват от българската компания.

"Верификацията представлява процес на оценка на качеството на баркодовете съгласно международно приетите ISO стандарти. Технологията за баркод верификация на Cognex гарантира четимостта и съответствието на 1D и 2D кодове. Днес повечето компании проверяват кодовете един по един чрез управлявани от оператор верификатори извън производствената линия, което може да е бавен, трудоемък и предразположен към човешки грешки процес. Серията DataMan 475V позволява високоскоростна 100-процентова верификация и отчитане на качеството директно на производствената линия. Това допринася за предотвратяване на загуби на продукт и допълнителни разходи", обясняват от Ехнатон.

Мигновената обратна връзка и интуитивната визуална диагностика дават на операторите възможност да идентифицират и коригират печата и да управляват потенциалните проблеми при самото им възникване, допълват от Ехнатон. За всеки верифициран код може да бъде архивиран детайлен отчет, което осигурява проследимост, статистически технологичен контрол и висока степен на съответствие. DataMan 475V верифицира в съответствие с ISO стандартите ISO/IEC 15416 (1D кодове), ISO/IEC 15415 (2D кодове) и ISO/IEC TR 29158 (AIM-DPM). Устройството поддържа проверка за формат в съответствие с приложени стандарти GS1, MIL-STD-130 (аерокосмичека и отбранителна индустрия), UDI (медицински устройства), ISO 15434 и ISO 16022.

     
Източник: Ехнатон

Ключови думи: Ехнатон   Cognex   баркод верификатор   DataMan  

ГЕМАМЕКС
Подобни статии
Atics
Ротек
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Мехатроникс
Маштех 2024
Последно от Бизнес

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиКариериБизнесВидео на седмицатаТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаПроектиТехнически статииЕ-книги
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...