Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Cognex обяви нов баркод верификатор за производствени линии

23.04.2020   |   Бизнес
 

Новият DataMan 475V на Cognex е първият баркод верификатор за производствени линии, който изцяло съответства на ISO стандартите и предлага скорост на верификация от 10 кода на секунда за 2D кодове и 20 кода на секунда за 1D кодове, съобщават от Ехнатон, партньор на Cognex у нас. DM475V предоставя подробни отчети, усъвършенствана диагностика и цялостна верификация на всички едно- и двумерни кодове на клиентите, без забавяне на производствените линии, допълват от българската компания.

"Верификацията представлява процес на оценка на качеството на баркодовете съгласно международно приетите ISO стандарти. Технологията за баркод верификация на Cognex гарантира четимостта и съответствието на 1D и 2D кодове. Днес повечето компании проверяват кодовете един по един чрез управлявани от оператор верификатори извън производствената линия, което може да е бавен, трудоемък и предразположен към човешки грешки процес. Серията DataMan 475V позволява високоскоростна 100-процентова верификация и отчитане на качеството директно на производствената линия. Това допринася за предотвратяване на загуби на продукт и допълнителни разходи", обясняват от Ехнатон.

Мигновената обратна връзка и интуитивната визуална диагностика дават на операторите възможност да идентифицират и коригират печата и да управляват потенциалните проблеми при самото им възникване, допълват от Ехнатон. За всеки верифициран код може да бъде архивиран детайлен отчет, което осигурява проследимост, статистически технологичен контрол и висока степен на съответствие. DataMan 475V верифицира в съответствие с ISO стандартите ISO/IEC 15416 (1D кодове), ISO/IEC 15415 (2D кодове) и ISO/IEC TR 29158 (AIM-DPM). Устройството поддържа проверка за формат в съответствие с приложени стандарти GS1, MIL-STD-130 (аерокосмичека и отбранителна индустрия), UDI (медицински устройства), ISO 15434 и ISO 16022.

     
Източник: Ехнатон

Ключови думи: Ехнатон   Cognex   баркод верификатор   DataMan  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България
Arrow Electronics

Последно от Бизнес

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ЕкспертноВидео на седмицатаПродуктови офертиФирмена публикацияБизнесОбществени поръчки/ТърговеТехнологииПредстоящо
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...