Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Системите за визуална инспекция In-Sight вече са съвместими с Industry 4.0

Производителят на индустриални решения за разчитане на баркодове и машинно зрение Cognex обяви нов софтуерен продукт с поддръжка на OPC Unified Architecture (OPC UA) – основен стандарт за трансфер на данни в Industry 4.0 платформи. Новата версия на софтуера In-Sight Explorer позволява комуникация и обмен на информация между системите за машинно зрение In-Sight на Cognex и други средства за индустриална автоматизация в интелигентни фабрики, съобщиха за Automation-Bulgaria.com от фирма Ехнатон, партньор на Cognex у нас.

"С бързото развитие в сферата на автоматизацията, големите масиви данни и облачните изчисления производителите все по-масово се нуждаят от интелигентни и Industry 4.0-съвместими продукти. In-Sight Explorer се превръща в стандарт при софтуера за визуална инспекция благодарение на своята мощ, гъвкавост и лесна експлоатация. С разширените си комуникационни възможности гамата In-Sight ще продължи да осигурява висока скорост, производителност и ефективност и в интелигентните фабрики на бъдещето", заяви Йорг Кюхен, вицепрезидент и мениджър на направление "Продукти за визуална инспекция" в Cognex.

В допълнение към OPC UA поддръжка, новата версия на софтуера включва комуникационна съвместимост с най-популярните марки програмируеми логически контролери на пазара. In-Sight Explorer 5.8.0 позволява работа и със сериите контролери на Mitsubishi с iQSS (iQ Sensor Solution) функционалност. iQSS е инженерен инструмент, който осъществява автоматична детекция и мониторинг на сензори в мрежа и управлява конфигурациите им. "Приложението iQSS е подходящо за управление на системи за визуална инспекция в множество производствени линии и подобрява взаимодействието между сензори, PLC, HMI решения и софтуер", добавят от Ехнатон.

     
Източник: Ехнатон

Ключови думи: Ехнатон   Cognex   In-Sight Explorer   машинно зрение   визуална инспекция   Industry 4.0  

ГЕМАМЕКС
Подобни статии
Atics
Ротек
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Мехатроникс
Маштех 2024
Последно от Технологии

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиКариериБизнесВидео на седмицатаТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаПроектиТехнически статииЕ-книги
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...