Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Cognex добави обработка на цвят в In-Sight D900 Deep Learning система за визуална инспекция

Лидерът в индустриалното машинно зрение Cognex представи камера за визуална инспекция In-Sight D900 Color, съобщават от Ехнатон, официален дистрибутор на компанията в България. С помощта на софтуера за deep learning (дълбоко обучение), интегриран в смарт камера от индустриален клас, D900C решава широк спектър от сложни и комплексни приложения за инспекция, където разпознаването на цветни изображения е от съществено значение.

"Цветът е важна отличителна характеристика за много приложения за верифициране на асемблирането и откриване на дефекти. С In-Sight D900C Cognex продължава своята мисия да разширява обхвата на инспекциите, които се извършват по продължение на производствения процес, като те вече могат да бъдат автоматизирани бързо, лесно и по-рентабилно", коментира Карл Герст, старши вицепрезидент на направление "Продукти за машинно зрение и идентификация" в Cognex.

Комбинирайки способността за самообучение на човека с устойчивостта и надеждността на системите за визуална инспекция, In-Sight D900C разширява границите на това, което може да се инспектира в индустриалната автоматизация. Системата, която може да бъде настроена на база на няколко еталонни изображения, използва познатата и лесна за употреба платформа SpreadSheet на Cognex и не изисква персонален компютър, нито опит в deep learning технологиите.

In-Sight D900C е подходяща за автоматизиране на приложения за инспекция в автомобилостроенето, производството на потребителска електроника, храни и напитки, медицинска техника, опаковъчната индустрия, логистиката и др.

     
Източник: Ехнатон

Ключови думи: Ехнатон   Cognex   In-Sight D900   машинно зрение   визуална инспекция  

Област: Автоматизация  

ГЕМАМЕКС
Подобни статии
Atics
Ротек
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Мехатроникс
Маштех 2024
Последно от Технологии

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиКариериБизнесВидео на седмицатаТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаПроектиТехнически статииЕ-книги
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...