Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Rockwell Automation представи текущите си проекти на Automation Fair

22.11.2016   |   Начало»Събитията
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова
На изложението Automation Fair 2016, организирано от Rockwell Automation на 9 и 10 ноември т.г., компанията представи няколко от най-иновативните си нови разработки. Основни акценти в обособената "Зона на иновации" (Innovation Zone) по време на събитието бяха понятия като съвместна работа, дизайн, анализи, мобилност и информация.
 
"Разширихме възможностите на визията ни The Connected Enterprise, но в същото време и я опростихме, за да могат хората да научат какво точно представлява тя и какво може да прави. Обособихме и няколко различни функционални области като прогнозна поддръжка, производство, съобразено с търсенето, почистване на място (clean-in-place) и др.", заяви Елизабет Паркинсон, директор на пазарното развитие за The Connected Enterprise в Rockwell Automation.
 
Едно от най-значимите новоразработени решения на Rockwell Automation са т. нар. "Мащабируеми анализи" (Scalable Analytics), които обхващат всички отделни анализи на контролерите ControlLogix. С това решение потребителите могат да зададат дадена функция на процесора, след което той сам да направи необходимите коригиращи действия при управлението на механизми.
 
Софтуерният пакет за програмиране Studio 5000 на Rockwell Automation също намира приложение в нови среди. В съчетание с очилата с допълнена реалност HoloLens на Microsoft, софтуерът ще позволява визуализирането на CAD изображения и дизайни, включително и анимирани такива, в пространството, така че потребителите да могат да взаимодействат с тях.
     
Източник: Rockwell Automation

Ключови думи: Rockwell Automation   Automation Fair   Studio 5000   Зона на инвестиции   The Connected Enterprise   ControlLogix   HoloLens   Microsoft  

ГЕМАМЕКС
Подобни статии
Atics
Ротек
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Мехатроникс
Маштех 2024
Последно от Събитията

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиКариериБизнесВидео на седмицатаТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаПроектиТехнически статииЕ-книги
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...