Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Rockwell Automation представи текущите си проекти на Automation Fair

22.11.2016   |   Събития
 
На изложението Automation Fair 2016, организирано от Rockwell Automation на 9 и 10 ноември т.г., компанията представи няколко от най-иновативните си нови разработки. Основни акценти в обособената "Зона на иновации" (Innovation Zone) по време на събитието бяха понятия като съвместна работа, дизайн, анализи, мобилност и информация.
 
"Разширихме възможностите на визията ни The Connected Enterprise, но в същото време и я опростихме, за да могат хората да научат какво точно представлява тя и какво може да прави. Обособихме и няколко различни функционални области като прогнозна поддръжка, производство, съобразено с търсенето, почистване на място (clean-in-place) и др.", заяви Елизабет Паркинсон, директор на пазарното развитие за The Connected Enterprise в Rockwell Automation.
 
Едно от най-значимите новоразработени решения на Rockwell Automation са т. нар. "Мащабируеми анализи" (Scalable Analytics), които обхващат всички отделни анализи на контролерите ControlLogix. С това решение потребителите могат да зададат дадена функция на процесора, след което той сам да направи необходимите коригиращи действия при управлението на механизми.
 
Софтуерният пакет за програмиране Studio 5000 на Rockwell Automation също намира приложение в нови среди. В съчетание с очилата с допълнена реалност HoloLens на Microsoft, софтуерът ще позволява визуализирането на CAD изображения и дизайни, включително и анимирани такива, в пространството, така че потребителите да могат да взаимодействат с тях.
     
Източник: Rockwell Automation

Ключови думи: Rockwell Automation   Automation Fair   Studio 5000   Зона на инвестиции   The Connected Enterprise   ControlLogix   HoloLens   Microsoft  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Събития

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...