Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Cognex представи нова гама сензори за визуална инспекция

Cognex представи новата продуктова гама In-Sight 2000, която комбинира широките функционални възможностите на системата за визуална инспекция In-Sight с опростения интерфейс и достъпната цена на един сензор за визуална инспекция, съобщиха от фирма Ехнатон, представител на Cognex у нас.
 
Новите сензори за визуална инспекция са най-подходящи за прости приложения за откриване на грешка, като се отличават с ниска цена, лесна употреба и гъвкавост благодарение на широките възможности на визуалните инструменти In-Sight, съчетани с проста настройка и модулна конструкция със сменяемо осветление и оптика.
 
"Вече повече от 15 години производителите по света залагат на In-Sight, за да повишат качеството на продукцията и скоростта на производство и да намалят количеството негодни продукти. Сега те търсят икономичен начин да разширят употребата на визуалната технология до най-простите приложения, като използват същия софтуер за настройка, който използват за разрешаването на по-сложни визуални проблеми. Гамата In-Sight 2000 лесно и интуитивно се прилага към прости визуални приложения без нужда от сложна инсталация и настройка, като предлага надеждната работа, която се очаква от визуалните системи In-Sight", разказа Йорг Кюхен, вицепрезидент и мениджър на направление Продукти за визуална инспекция в Cognex.
 
Сензорите за визуална инспекция In-Sight 2000 са с интегирана високоефективна система за формиране на образа, състояща се от сменяема оптика и очакващото патент LED ring осветление, което осигурява равномерно, дифузно осветяване на целия образ и премахва нуждата от скъпо външно осветление. Клиентът може лесно да смени оптиката и да промени цвета на вграденото ring осветление според нуждите на своето приложение. С помощта на интерфейса In-Sight Explorer EasyBuilder се осъществява бърза настройка в няколко последователни стъпки. 
 
"In-Sight 2000 е първият сензор за визуална инспекция, който предлага в едно: мощните визуални инструменти на системата In-Sight за надеждна инспекция; лесна настройка с EasyBuilder; сменяемо осветление и оптика за бърза адаптация към всяка производствена линия без външно осветление; модулен дизайн – прав или ъглов монтаж за максимална гъвкавост в ограничени пространства", обясниха от фирма Ехнатон.
     
Източник: Ехнатон

Ключови думи: Ехнатон   Akhnaton   Cognex   сензори за визуална инспекция   In-Sight 2000  

Област: Автоматизация  

ГЕМАМЕКС
Маштех 2023
Подобни статии
Atics
ПАКС Сълюшънс STRATUS
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Industrial Tech Forum 2023
Последно от Технологии
Маштех 2023

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиПазарБизнесВидео на седмицатаТехнологииКариериПредстоящоРеализацииОбществени поръчки/ТърговеПроектиТехнически статииСъбитията
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...