Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Барак Обама посети щанда на Siemens на Hannover Messe

26.04.2016   |   Събития
 
Президентът на САЩ Барак Обама посети щанда на Siemens на водещото индустриално изложение Hannover Messe, което се провежда от 25 до 29 април т. г. в Хановер, Германия. 
 
Американският президент и германският канцлер Ангела Меркел заедно с придружаващите ги лица влязоха в зала 9 на панаира, където е представена Siemens, около 10 ч. сутринта. На щанда на компанията те бяха посрещнати от главния изпълнителен директор Джо Кезер. Тази година акцент в представянето на Siemens е концепцията Индустрия 4.0 и по-специално дигитализираното предприятие. 
 
"Докато другите все още говорят за Индустрия 4.0, ние показваме как бъдещето на промишленото производство е вече реалност още днес", обобщи Кезер. Той подчерта ролята на САЩ, които са страна партньор на тазгодишното издание на Хановерсия панаир, особено предвид нарастващото значение на софтуерните разработки в рамките на дигитализираното предприятие.
 
Обама акцентира върху значението на цифровизацията за създаването на все по-гъвкава и адаптирана към клиента продукция. Като олицетворение на напредналото производство Кезер подари на двамата лидери по един стик за голф, произведен с помощта на PLM софтуера на Siemens. След като изпробва замаха си, Обама похвали изработката на стика.
 
Разположен на 3500 кв. м, което го прави най-големият самостоятелен щанд на Hannover Messe, щандът на Siemens представя множество реални решения, които илюстрират стойността и значението на интелигентните решения за промишлеността в ерата на Индустрия 4.0.
 
"На тазгодишния панаир Siemens демонстрира как се съчетават виртуалния и реалния свят, за да се създаде много гъвкава, много достъпна и свързана екосистема - с гладко интегриране на данните от R&D, производство и цялата верига на доставки", обясни Петер Векесер, главен оперативен директор на Siemens PLM Software (DF PL) и мениджър на щанда на Siemens.
     
Източник: Siemens

Ключови думи: Siemens   Сименс   Hannover Messe   Джо Кезер   Индустрия 4.0  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Събития

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...