Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Siemens България ще гарантира електрозахранването в новия завод на Биовет

06.06.2017   |   Начало»Проекти
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова
Siemens България и производителя на фуражни добавки, активни субстанции и готови лекарствени средства Биовет подписаха договор, в рамките на който Siemens ще гарантира захранването с електричество на новия завод на Биовет в Пещера. Мащабният проект включва проектиране, доставка и пускане в експлоатация на апаратура високо и средно напрежение, доставка на силови кабели за високо, средно и ниско напрежение и на система за автоматизация и се очаква да приключи до средата на октомври 2018 г. Самото изпълнение е свързано с предстоящото изграждане на нова подстанция 100/6kV и рехабилитация на стара подстанция.
 
"Благодаря на Биовет, че избраха нашите ноу-хау и експертиза. Подобен проект не е реализиран в България за последните 10 години. Затова за нас е чест, че Биовет ни се довери да го осъществим "до ключ", заяви по време на церемонията по официалното подписване на договора главният изпълнителен директор на Siemens България д-р инж. Боряна Манолова.
 
Изпълнител на проекта е направление Енергиен мениджмънт на Siemens България. Осъществяването на дейностите ще осигури на Биовет ползи като увеличаване на захранващата мощност на завода и повишаване на безопасността на условията на труд и сигурността на персонала. Компанията ще разполага с напълно автоматизирана подстанция 110/6 kV, а операторите ще имат бърз и контролиран достъп до мрежата, допълват от Siemens.
     
Източник: Siemens

Ключови думи: Siemens   Сименс   Биовет   електрозахранване    

ГЕМАМЕКС
Подобни статии
Atics
Ротек
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Мехатроникс
Последно от Проекти

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиБизнесВидео на седмицатаТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаПроектиТехнически статииЕ-книгиКариери
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...