Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Balluff получи награда за глобален доставчик от Bosch

28.07.2015   |   Събитията
 
Balluff получи за втори път наградата "Глобален доставчик на Bosch" (Bosch Global Supplier) от своя партньор Robert Bosch по време на официалана церемония в Щутгарт. От общо 30 000 доставчици бяха отличени 58 партньори от 11 държави.
 
С тази награда Bosch отличава високата ефективност при производството и доставката на стоки или услуги - по-специално в областта на качеството, разходите, логистиката и иновациите.
 
"Наградата за глобален доставчик се дава в знак на признателност към нашите водещи доставчици, които играят ключова роля за успеха на Bosch", каза д-р Фолкмар Денер, председател на борда на директорите на Bosch по време на награждаването в Щутгарт. 
 
Сред критериите за връчване на наградата са оценките, дадени от предприята на Bosch в цял свят.
 
"Спечелването на наградата за втори път показва, че отговаряме на собствените си стандарти за работа в тясно сътрудничество с клиентите. Особено горд съм от факта, че нашият фокус върху отношенията с клиентите получил глобално признание. Това означава, че ние работим като глобален екип и сме в състояние да отговорим на високите стандарти, изисквани от Bosch в цял свят - по отношение на продажбите, развойната дейност и веригата за доставки", коментира Флориан Хермле, управляващ директор на Balluff Group.
     
Източник: Белопитов

Ключови думи: Белопитов   Balluff   Bosch   Фолкмар Денер   Флориан Хермле  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Събитията

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...