Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Уебинар на Balluff разкрива възможностите за прогнозна поддръжка чрез усъвършенстван мониторинг на състоянието

25.06.2024   |   Начало»Събитията
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

Немският производител на сензори и цялостни решения за индустриална автоматизация Balluff организира специализиран уебинар, посветен на възможностите на технологиите за мониторинг на състоянието като ключов инструмент на прогнозната поддръжка.

 

Онлайн събитието ще се проведе на 28 юни (петък) от 5:00 до 6:00 ч. българско време.

 

Ако решите да вземете участие във виртуалния семинар въпреки ранния сутрешен час, ще имате възможността да научите повече за последните новости от компанията в този динамично развиващ се сегмент и да разберете как непрекъснатото наблюдение на статуса и състоянието на машини, линии, системи и процеси може да оптимизира поддръжката им, да удължи експлоатационния им живот и да сведе авариите и непланираните престои до минимум.

 

За да се включите в безплатното виртуално продуктово обучение, е необходимо единствено да се регистрирате предварително тук.

 

"Спрете да налучквате. Започнете да се информирате"

 

С това мото организаторите на уебинара приканват потребителите на решенията на Balluff, чийто официален представител в България е фирма Белопитов, да проучат по-детайлно възможностите на системите за мониторинг на състоянието и техните компоненти, които допринасят за безпроблемната и високоефективна работа на машините и системите в съвременните фабрики и заводи.

 

"С помощта на тези решения винаги ще сте запознати с моментния статус на оборудването си и ще можете да взимате по-информирани решения за бъдещето, които са базирани на данни, а не на догадки", коментират от компанията.

 

Сензорите BCM и новата ера в мониторинга на машини и системи

 

Акцент в програмата на онлайн семинара ще бъде гамата мултифункционални сензори за мониторинг на състоянието BCM на Balluff, която предоставя на потребителите широк набор от възможности за повишаване на производителността, намаляване на разходите, оптимизация на процесите, предотвратяване на повреди, неизправности и непланирани прекъсвания, както и създаване на допълнителна бизнес стойност.

 

С помощта на устройствата от фамилията BCM операторите на технологично оборудване в предприятията могат да автоматизират времеемките конвенционални инспекции, като така да си спестят и ценни усилия, като същевременно повишат наличността на приложенията и производствената ефективност.

 

Сред характеристиките и предимствата на сензорите BCM са:

 

  • Измерване и проследяване на множество различни променливи: вибрации, температура, влажност, налягане на въздуха;
  • Интегриран електронен модул за оценка с конфигурируеми възможности за предварителна обработка на данни;
  • Възможности за настройване на събития и удобни начини за визуализиране на статуса;
  • Улеснено свързване и интеграция посредством IO-Link.

Освен със спецификите, преимуществата и приложенията на сензорите BCM, от Balluff ще запознаят онлайн аудиторията и с приложния комплект за мониторинг на състоянието CMTK (Condition Monitoring Toolkit). Предвидена е и детайлна демонстрация на двете групи продукти. В края на сесията участниците в обучението ще имат възможност да зададат своите въпроси към лектора – Андрю Лий, инженер по продажбите в Balluff Asia Pte.

 

     
Източник: Белопитов

Ключови думи: Белопитов   Balluff   BCM   сензори   мониторинг на състоянието   уебинар  

Област: Автоматизация  

ГЕМАМЕКС
Подобни статии
Atics
Ротек
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Мехатроникс
Маштех 2024
Последно от Събитията

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиКариериБизнесВидео на седмицатаТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаПроектиТехнически статииЕ-книги
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...