Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Rockwell Automation е домакин на 23-тото издание на Automation Fair

18.11.2014   |   Начало»Събитията
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова
Rockwell Automation е домакин на 23-тото издание на ежегодното изложение Automation Fair в Анахайм, САЩ, съобщиха от фирма Ротек, официален дистрибутор на компанията у нас.
 
"Производственият сектор е на прага на безпрецедентна промяна, при която производствените  и информационните технологии безпроблемно и сигурно се срещат, за да генерират обвързващи данни, което води до по-рентабилни решения. Инструментите, технологиите и решенията, които позволяват създаването на това ново свързано предпрятие са във фокуса на събитието Automation Fair 2014, чийто домакин по традиция е Rockwell Automation и членовете на партньорската програма на компанията. 
 
Ежегодното събитие на индустрията за автоматизация, което се провежда в Конгресния център Анахайм в Анахайм, Калифорния, от 17 до 20 ноември, събира хиляди производители, промишлени оператори, анализатори и световни медии", заявиха от Ротек. 
 
„Нашата визия за Свързано Предприятие се характеризира с по-голяма гъвкавост и устойчивост на производството, които водят до по-висока производителност”", каза Кийт Д. Носбуш, председател и главен изпълнителен директор на Rockwell Automation. „Събитието Automation Fair 2014 ще предложи изобилие от възможности на участниците да се научат как могат да се отличат и да подобрят своята конкурентоспособност в световен мащаб”. 
 
На 19 и 20 ноември компанията ще бъде домакин на повече от 140 изложители, включващи членове на нейната партньорска мрежа, както и университети и медии. Експонатите ще покажат най-новите и най-модерни силови, управляващи и информационни решения, достъпни за сигурно споделяне на информация между процеси, съоръжения, доставчици и потребители. Участниците ще научат как сигурният достъп до информация води до по-добро сътрудничество, по-бързо решаване на проблемите и подобряване на иновациите. 
 
По време на събитието, участниците могат да работят директно с продуктите и технологиите на Rockwell Automation в 18 лаборатории както и да участват в някои от 17-те демонстрационни семинара или 99-те технически сесии. 
 
По време на девет форума клиенти и експерти ще споделят най-добрите практики за следните индустрии и сегменти: инженеринг и консултации (EPCS), ХВП, машиностроене и оборудване, минна промишленост, нефт и газ, енергетика и управление на енергия, безопасност за производителите на оригинално оборудване, безопасност за крайни потребители, както и водоснабдяване и пречистване на отпадни води.
     
Източник: Ротек

Ключови думи: Ротек   Rockwell Automation   Automation Fair  

Област: Автоматизация   Събития  

ГЕМАМЕКС
Подобни статии
Atics
Ротек
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Мехатроникс
е-книга Дигитални производствени иновации, март 2024
Последно от Събитията

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиБизнесВидео на седмицатаТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаПроектиТехнически статииЕ-книгиКариери
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...