Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Schneider Electric анонсира MachineStruxure Next generation

08.05.2014   |   Технологии
 

Schneider Electric представи ново поколение продукти и решения за машиностроене, съобщиха за IndustryInfo.bg от Шнайдер Електрик България. Гамата MachineStruxure Next generation обхваща готови за употреба архитектури и функционални блокове, три нови серии логически контролери Modicon - M221, M241 и M251, както и универсален софтуер за програмиране.

Продуктите и решенията MachineStruxure Next generation са насочени към широк спектър от приложения, включително обработка на материали, автоматизация на товароподемна техника, пакетажни линии, ОВК оборудване, помпи и системи за сигурност.

“Тестваните, валидирани и документирани архитектури и приложните функционални блокове от ново поколение улесняват и ускоряват процеса на проектиране в машиностроенето. Трите нови серии логически контролери Modicon M221, M241 и M251 от гамата осигуряват гъвкаво и мащабируемо машинно управление. Устройствата разполагат с вграден интерфейс за Ethernet свързване, USB порт за програмиране и вграден уеб сървър”, информират от Schneider Electric.

MachineStruxure се допълва от универсалния софтуер SoMachine, предназначен за програмиране на машини, автоматизирани с логически контролери от сериите Modicon. Интуитивният инструмент, достъпен свободно на уебсайта на Schneider Electric, осигурява опции за визуализация на процесите, както и за бързо и лесно дистанционно въвеждане в експлоатация на желаното оборудване от смартфон или таблет. SoMachine се предлага и в олекотената верия Basic, специално създадена за серията контролери Modicon M221.

     
Източник: Шнайдер Електрик

Ключови думи: Schneider Electric   Шнайдер Електрик   MachineStruxure Next generation   контролери   Modicon   SoMachine  

Област: Автоматизация   Машиностроене   Технологии  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Технологии

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...