Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Schneider Electric представи следващото поколение EcoStruxure архитектура

Schneider Electric обяви новото поколение EcoStruxure архитектура и платформа за цялостни IoT клиентски решения за сгради, мрежи, индустрии и дейта центрове. Платформата е отворена и скалируема, свързваща трите основни технологични компонента на Schneider Electric – свързани продукти, Edge Control и приложения, анализи и услуги. Новото поколение на EcoStruxure осигурява повишена безопасност, надеждност, ефективност, устойчивост и свързаност на IoT операциите, подчертаха от компанията, съобщиха от компанията.
 
EcoStruxure е предназначена да подпомогне разработването на лесно мащабируеми и свързани IT/OT решения, които носят иновации на всяко ниво в организациите. Платформата е изградена около концепцията за отворени иновации и пълна съвместимост и е разработена в партньорство с водещи организации и лидери.
 
“EcoStruxure комбинира новаторския ни опит в автоматизацията и енергийния мениджмънт стясната ни експертиза в събирането и анализа на данни, което ни помага да увеличим стойността и ползата от Internet of Things за нашите клиенти“, подчерта д-р Прит Банерджи, главен технологичен директор в Schneider Electric.
 
“Платформата се превърна в основа за по-интелигентни мрежи, сгради, дейта центрове и индустриални заводи, позволявайки на нашите клиенти да достигат нови нива на ефективност и устойчивост чрез максимален контрол върху данните“, казва Сирил Пердукат, изпълнителен вицепрезидент "Дигитална трансформация и IoT" в Schneider Electric.
 
От Schneider Electric обявиха още, че компанията работи с добре познати партньори като Microsoft и Intel, както и нови партньори, с които ще си партнира при създаването на клиентски решения и приложения.
 
Повече информация за EcoStruxure може да намерите тук.
     
Източник: Schneider Electric

Ключови думи: Schneider Electric   EcoStruxure   Edge Control   Microsoft   Intel   IT/OT решения   IoT  

ГЕМАМЕКС
Подобни статии
Atics
Ротек
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Мехатроникс
Маштех 2024
Последно от Технологии

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиКариериБизнесВидео на седмицатаТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаПроектиТехнически статииЕ-книги
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...