Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Schneider Electric ще доставя решения за оптимизиране на ефективността на BP

14.05.2019   |   Бизнес
 

Schneider Electric и BP подписаха петгодишно глобално рамково споразумение, според което Schneider Electric ще предоставя пълен набор от дизайн и инженерни услуги, включващи оптимизация, управление на проекти и интеграция, закупуване, управление на веригите за доставка и пълна подкрепа от възлагането през операциите след внедряване на Системата за електроразпределение на основните капитални проекти на BP.

"Нашата архитектура и платформа EcoStruxure с готовност за IoT позволява на клиентите ни да преосмислят традиционните подходи за това как създават дизайн, как внедряват иновации и как  експлоатират своите ресурси, така че да постигнат по-бързо и по-безопасно целите си в производството. Когато предприемаме подход с фокус върху ресурсите на съоръжението, който обхваща целия жизнен цикъл, клиентите ни могат по-добре да оценят предварително капиталните инвестиции, за да се постигне по-добра доходност и възвръщаемост, когато предприятието започне да функционира", коментира Гари Фребургер, президент Автоматизация на процеси в Schneider Electric.

Schneider Electric си сътрудничи с BP от много години и това споразумение подсилва съвместната работа между двете компании. Чрез него BP и Schneider Electric ще работят заедно за ограничаване на рисковете в проектите, намаляване на разходите и повишаване на ефективността, създаване на стойност, иновации по безопасен и сигурен начин.

"С помощта на обща платформа за симулация и чрез свързването на виртуално моделиране с данните от реалните операции, ние помагаме на клиентите да затворят цикъла между дизайн и функция. Този подход помага по-добре да се идентифицират, разберат и намалят рисковете за ресурсите на предприятието. Очакваме с нетърпение партньорството ни с BP, за да оптимизираме по най-добрия начин общите разходи, а не само капиталовите или оперативните", допълни още Фребургер.

     
Източник: Schneider Electric

Ключови думи: Schneider Electric   BP   EcoStruxure   Шнайдер Електрик  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Бизнес

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...