Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Schneider Electric обяви новата система за мониторинг и управление APC NetBotz

23.04.2019   |   Технологии
 

Schneider Electric представи новата система за мониторинг и управление APC NetBotz за подобрен контрол на ИТ средата, която включва устройствата NetBotz Rack Monitor 750 и NetBotz Camera Pod 165.

"Създаден на базата на 20 години иновации в мониторинга на центрове за данни и ИТ среда, NetBotz 750 внедрява усъвършенствана софтуерна платформа и опростен сензорен мениджмънт, като на практика е първата линия за защита от прекъсване на ИТ системите. Проектиран с цел да осигури на ИТ професионалистите видимостта, необходима за справяне с физически въздействия и заплахи от обкръжаващата среда към разпределените ИТ системи като висока температура и висока влажност, течове, задимяване и пожар, както и от кражби и инцидентни грешки на персонала с достъп до физическата инфраструктура. Устройството е съвместимо с платформата EcoStruxure, като това дава възможност за централизирано управление на известия и сензорни данни от различни NetBotz устройства за мониторинг в облачно-базираната DCIM платформа EcoStruxure IT", поясниха от Schneider Electric.

Новите решения NetBotz Rack Monitor 750 и Camera Pod 165 са вече налични. Предходният вариант NetBotz 250, представен още през октомври 2016 г., ще продължава да бъде достъпен като базово мониторинг решение.

     
Източник: Schneider Electric

Ключови думи: Schneider Electric   APC   NetBotz   NetBotz Rack Monitor 750   NetBotz Camera Pod 165  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Технологии

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...