Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

ЧЕЗ Разпределение избира доставчик на RTU модули

ЧЕЗ Разпределение откри търг за доставка на RTU модули за управление на подстанции и възлови подстанции за преминаване към управление на SCADA-MicroDispecink.

Телемеханичният периферен пост (RTU - Remote Terminal Unit) трябва да бъде с модулна конструкция и съоръжен със серийни, цифрови и аналогови входове за положението на първичните съоръжения и за процесите в съответните обекти. RTU трябва да имат също серийни и/или цифрови  изходи за управление на първичните съоръжения. Конфигурацията на телемеханичният периферен пост трябва да осигурява директна връзка (без междинни модули)  с цифрови защити и други средства за измерване. RTU трябва да събира и обработва в реално време телесигнализация и телеизмерване, постъпващи на серийни, цифрови и аналогови входове от обекта; да предава обработената телесигнализация и телеизмерване към SCADA системата по комуникационнта връзка; да приема телекоманди от SCADA системата по комуникационнта връзка и да предава телекоманди чрез серийни и/или цифрови изходи.

RTU за монтаж във възлови станции е локално управляващо устройство, което комуникира с оборудването на енергийните съоръжения събира и предава данни за процеса. Работи в реално време със SCADA системата и е предназначен за подаване на информация и за дистанционно управление от специализираните диспечерски звена.

Краен срок за получаване на оферти или заявления за участие е 27.02.2014 г.

Допълнително информация за техническите изисквания и условията за участие в процедурата може да откриете в сайта на дружеството.

     
Източник: ЧЕЗ Разпределение

Ключови думи: ЧЕЗ Разпределение   RTU   SCADA  

Област: Обществени поръчки  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Обществени поръчки/Търгове

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...