Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Ентегра представя платформа за автоматизирано управление N.E.X.T. на МТП Пловдив - 03.10.2013

03.10.2013   |   Начало»Събитията
 

Разработчикът Ентегра представя своята платформа за автоматизирано управление на процесно-ориентирани бизнес модели N.E.X.T. на МТП Пловдив.

"На щанда ни (8-I/A4) посетителите могат да разискват с нашите експерти възможностите за оптимизране на бизнес процесите в организациите и ще предложим решения за повишаване на ефективността им. Предлагаме 15% отстъпка от стандартната цена за всички договори, инициирани по време на панаира и сключени до края на месец октомври", сподели пред Automation-Bulgaria.com Веселин Павлов, управител на Ентегра.

Платформата е насочена към различни индустриални сегменти – търговия на дребно, на едро, машиностроене, лека промишленост, логистика и сферата на услугите. Системата е приложима както за малки фирми, ползващи 2-3 работни места, така и за по-големи фирми с множество отдалечени офиси и повече от 100 работни места.

     
Източник: Ентегра

Ключови думи: Ентегра   автоматизирано управление   управление на процеси   бизнес софтуер  

Област: Събития  

Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Събитията
Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...