Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

ARC проведе европейски форум за автоматизация

05.03.2013   |   Събития
 

На 5 март т. г. приключи 9-тото издание на двудневния форум Process Management Academy Europe 2013 на ARC Advisory Group, който даде възможност на водещи доставчици и мениджъри да споделят добри практики и да получат информация за последните иновации в областта на автоматизацията и ИТ в производството.

Събитието включваше презентации на крайни потребители, анализатори от ARC и на други експерти, които споделиха своя опит и предоставиха гледната си точка за бъдещето на автоматизацията.

Основните теми бяха: управление на процесите в реално време, оптимизация на енергийната ефективност, оптимизация на суровините, поддръжка на заводите, управление и анализ на ресурсите в предприятието.

Паралелно с форума експертите от ARC организираха и работни семинари, фокусирани върху специфични проблеми около киберсигурността, големите обеми от данни и облачните услуги, 3D проектирането, оптимизацията на веригите от доставки и др.

     
Източник: ARC

Ключови думи: ARC   управление на процесите   управление на ресурси   енергийна ефективност   ИТ  

Област: Събития  

SAT
Автореклама СИ ПАКЕТИРАНЕ

Подобни статии

Atics

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Arrow Electronics

Последно от Събития

Автореклама СИ ПАКЕТИРАНЕ
  БизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиТехнологииЕкспертноОбществени поръчки/ТърговеПредстоящо
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...