Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Ехнатон предлага нови промоции на Schneider Electric

30.04.2013   |   Технологии
 

Ехнатон стартира нови промоции за продукти на Schneider Electric през месец май в София. Те се отнасят за детекторите за присъствие и движение Argus Basic и Argus Standard, новата комуникационна система за модулна апаратура SmartLink Acti9S и програмируемите времерелета IHP.

Ако през месец май закупите 1 бр. детектор за присъствие или 1 бр. детектор за движение от гамата Argus или 1 бр. детектор за движение от гамата Argus Standard, ще получите подарък – ваучер за гориво на стойност 10 лв. и 5 лв. съответно. Серия Argus Standard предлага 3 вида детектори за движение, като 2 от тях са със степен на защита IP 55 и имат възможност да се монтират на вътрешен или външен ъгъл.

Срещу покупката на 1 бр. комуникационна шина SmartLink A9X-MSB11 ще получите подарък – ваучер за гориво на стойност 20 лв. Новата комуникационна система SmartLink е част от гамата Acti 9 и дава възможност за контрол на електрически вериги при намалено време за изграждане на връзки. Освен управление на апаратурата шината осигурява контрол върху консумираната енергия и позволява повишаване на енергийната ефективност във всяка среда.

Ака закупите 1 бр. програмируемо времереле от гамата IHP в магазина на Ехнатон в София, ще получите подарък – ваучер за гориво на стойност 10 лв. Програмируемите времерелета IHP се използват за програмиране на автоматична работа в системи за отопление, осветление, вентилация. Те управляват отварянето и затварянето на независими вериги по зададена от потребителя програма със запаметяване на операциите за включване и изключване.

     
Източник: Ехнатон

Ключови думи: Ехнатон   Schneider Electric   детектори за присъствие   комуникационни шини   програмируеми времерелета  

Област: Технологии  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Технологии

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...