Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

TÜV Rheinland и KNX Association станаха партньори

25.02.2013   |   Бизнес
 

KNX Association и TÜV Rheinland подписаха споразумение за сътрудничество, в рамките на което TÜV Rheinland ще извършва тестване на продукти съобразно стандарта KNX в Европа, Азия и Северна Америка и ще подкрепя налагането и международното разпространение на технологията KNX в рамките на своята дейност. Компанията ще бъде домакин и на първия KNX форум в Япония, който ще се проведе в Йокохама на 26 февруари т. г.

"TÜV Rheinland предлага разнообразие от услуги за тестване на продукти, които са част от интелигентните мрежи (Smart Grid), в свои лаборатории, разположени в цял свят. Ние постоянно обновяваме своите услуги, за да бъдем в крак с новите стандарти и винаги искаме да сме сигурни, че продуктките на нашите клиенти са съвместими с необходимите стандарти и че по всяко време могат да получат сертификати от индустриални асоциации като KNX", коментира проф. Ралф Вилсе, изпълнителен вицепрезидент на ТÜV Rheinland.

Компанията вече има правото да извършва тестове на устройства, които ще бъдат сертифицирани по стандарта KNX, а останалите фирми могат да използват резултатите от тестовете на TÜV Rheinland за собствени сертификационни програми.

     
Източник: TÜV

Ключови думи: TÜV Rheinland   KNX   стандарти   Smart Grid  

Област: Бизнес  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Бизнес

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноВидео на седмицатаБизнесОбществени поръчки/ТърговеТехнологииПредстоящо
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...