Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

GS1 България проведе конференция за приложението на стандартите GS1 в полза на бизнеса

05.10.2021   |   Събитията
 

На 30 септември т. г. се проведе конференция за приложението на стандартите GS1 в полза на бизнеса. Организатор на събитието бе GS1 България.

В рамките на конференцията бяха обсъдени важността и качеството на данните, стандарти, услуги и решения, европейските политики по отношение на данните в условията на дигитализация, електронният обмен на данни, проследимост при храни, верификация на лекарства, интелигентни решения за логистиката, стандартите в платформите за електронна търговия и др.

"Съществуването на баркода съществено улеснява работата по продажба, прием, складиране, транспорт и инвентаризация, помага за автоматизиране на процесите и подобряване на тяхната ефективност. Служи за реализирането на ефективни системи за проследимост, като осигурява оперативна съвместимост между отделните информационни системи. Стандартите GS1 са много повече от маркирането на продукти с баркод. Те представляват интегрирана система от стандарти, в т.ч. стандарти за споделяне на данни – основни, за транзакции и свързани с движението на обектите по веригата за снабдяване", коментираха от GS1 България.

     
Източник: GS1 България

Ключови думи: GS1 България   машинно зрение   GS1 стандарти  

Област: Автоматизация  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Събитията

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...