Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Пет подобрения в HART Communication Protocol

18.09.2012   |   Технологии
 

HART Foundation обяви пет подобрения в своя протокол за комуникация. Те позволяват на потребителите на продукти, поддържащи HART Communication Protocol, да получават кратки съобщения за състоянието на устройствата и улеснен достъп до информация за производителността на WirelessHART мрежите. Подобренията предлагат и допълнителни възможности за разработка на нови устройства и иновации в бъдеще.

Подобренията са: индикатор за състоянието на устройствата, индикатор за производителността на безжичните мрежи, стандартизация на HART протокола върху IP, on/off фукционалност за устройствата, както и опция за комуникация с инфрачервени устройства.

Независимата неправителствата организация HART Foundation разработва и стандартизира протокола HART Communication Protocol и управлява новите технологични разработки и подобрения, които улесняват автоматизацията на производството.

     
Източник: HART Foundation

Ключови думи: HART Foundation   HART Communication Protocol   WirelessHART   протоколи за комуникация  

Област: Технологии  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Технологии

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесОбществени поръчки/ТърговеТехнологииПредстоящо
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...