Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Honeywell представи новия софтуер за управление Intuition Executive

29.05.2012   |   Технологии
 

Honeywell представи Intuition Executive, най-новият софтуерен продукт от портфолиото Intuition. Той дава възможност за управление на широк спектър от информация в предприятията, подкрепа на оперативни решения, инструменти за съвместна работа.

Софтуерът предвижда проблеми и разкрива възможности. Инструментите му за съвместна работа подчертават и взимат експертно познание, споделят информация и помагат на потребителтите да взимат по-динамични решения за интелигентно управление и решаване на ключови проблеми.

"Интеграцията и визуализация на данни е задължителна за нашите клиенти днес. Възможността да се виждат, разбират и да се въздейства върху отношенията в рамките на критични данни е ключов фактор за създаване на конкурентно предимство, а това може да се постигне единствено когато всички приложения и изходните данни са обединени. След като направите това, можете да идентифицирате и да се възползвате от възможностите предварително, да намалите потенциалните вреди за предприятието и да вземете уверени бизнес решения", коментират от Honeywell Process Solutions.

Intuition Executive е разработен на основата на SharePoint 2010, SQL Server и StreamInsight, разширявайки тяхната функционалност. Той е част от растящото портфолио с решения Intuition, предназначени за решаване на ключови проблеми в индустрията като оперативен мониторинг, управление на предупрежденията, управление на активи, отдалечени центрове, оптимизация на бизнес процеси. Софтуерът е независим и може да се свърже с всяка система за управление и информационен масив, допълват от компанията.

     
Източник: Honeywell

Ключови думи: Honeywell   Intuition   Intuition Executive   софтуер за автоматизация  

Област: Технологии  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Технологии

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...