Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Honeywell получи четири технологични отличия

25.02.2014   |   Събития
 

Уебсайтът за специализирано индустриално оборудване ControlTrends присъди на Honeywell едноименната си награда за изключителни постижения в областта в четири категории: “Система за сградна автоматизация на годината”, “Термостат на годината”, “Маркетинг и поддръжка” и “Специалист оборудване за ОВК управление”. Наградите Control Trends се връчват ежегодно на специалистите в секторите ОВК, апаратура за управление и сградна автоматизация на официална церемония в Ню Йорк.

Фирмената платформа WEBs на Honeywell, която дава възможност за интегриране на различни системи и продукти от различни производители, беше обявена за Система за сградна автоматизация на годината. Програмируемият термостат с цветен дисплей и висока разделителна способност Honeywell Prestige IAQ получи отличието Термостат на годината, отбелязвайки втора поредна година, в която продуктите на компанията получават признание в тази категория.

Том Росбек, вицепрезидент и генерален мениджър на направлениеТърговски контролни системи в Honeywell, бе награден с приза Специалист оборудване за ОВК управление за приноса си в индустрията през изминалата година, включително за представянето на пазара на осем нови продукта през четвъртото тримесечие на 2013 г.

     
Източник: Honeywell

Ключови думи: Honeywell   Prestige IAQ   сградна автоматизация  

Област: Събития  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България
Arrow Electronics

Последно от Събития

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ЕкспертноВидео на седмицатаПродуктови офертиФирмена публикацияБизнесОбществени поръчки/ТърговеТехнологииПредстоящо
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...