Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Булгартрансгаз обновява система за управление на технологичните процеси

Булгартрансгаз стартира процедура за избор на изпълнител, който да извърши обновяване на системата за управление на технологичните процеси в ПГХ "Чирен".
 
Предметът на обществената поръчка обхваща инженерингово изпълнение за замяна на съществуващия програмируем логически контролер Honeywell S9100e и на съществуващата Experion PKS SCADA система в ПГХ "Чирен". Необходимите дейности включват проектиране, доставка на оборудване, изграждане и внедряване на DCS система за управление на технологичните процеси.
 
Предвидени са: 1. Проучване на съществуващото състояние и налична техническа документация. 2. Изготвяне на проект – фаза технически и работен проект; 3. Доставка на необходимите материали, оборудване, лицензи, софтуер и хардуер; 4. Изграждане и внедряване на DCS система; 5. Доставка на резервни части и оборудване; 6. Провеждане на обучение на специалисти;
 
Общата прогнозна стойност на обществената поръчка е 700 000 лв.
Крайният срок за получаване на офертите е 31 януари т.г.
 
Допълнителна информация за техническите изисквания и условията за участие в процедурата може да откриете в сайта на дружеството.
     
Източник: Булгартрансгаз

Ключови думи: Булгартрансгаз   Чирен   управление на технолочини процеси   Honeywell S9100e   Experion PKS SCADA  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Обществени поръчки/Търгове

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...