Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Honeywell организира състезание за студенти

05.08.2012   |   Събития
 

Honeywell напомня на студентите по технически специалности в университети и колежи от цял свят, че наближават сроковете за изпращане на предложенията им за участие в ежегодното състезание на компанията. Студентите имат възможност да предложат иновативни идеи за развитие в сектора на автоматизацията.

Жури от експерти ще избере трима победители - по един от всеки регион, които ще получат възможност да посетят конференцията Honeywell Users’ Group 2012 в Америка, Азия-Пасифик или Европа-Среден изток-Африка, където ще представят своя проект.

"Студентски състезания като това имат две главни цели. Първо те въвеждат новаторско мислене, което помага за разрешеване на реални проблеми, пред които са изправени предприятията. На второ място, те показват на иноваторите на бъдещето как да използват своите инженерни умения в реалния свят", каза Дариус Адамчик, президент на Honeywell Process Solutions.

Студентите трябва да демонстрират своята креативност чрез софтуерния пакет за проектиране Honeywell UniSim Design Suite и да създадат проект, насочен към разрешаване на критичен производствен проблем. UniSim Design Suite предлага на инженерите възможност да създадат устойчиви и динамични модели за проектиране, следене на производителността, отстраняване на неизправности, подобрения, бизнес планиране и управление на активи в предприятия.

Конференциите Honeywell Users’ Group ще се проведат от 10 до 15 юни във Финикс, САЩ; от 5 до 9 август в Златния бряг, Австралия; от 13-16 ноември в Истанбул, Турция. За победителите в студентското състезание Honeywell поема разходите по пътуване, настаняване и регистрация.

Повече информация и подробности за условията за участие може да откриете на unisim.studentcompetitions.com. Примери и проекти на предишни победители са публикувани на www.facebook.com/HoneywellStudentEngineers.

     
Източник: Honeywell

Ключови думи: Honeywell   UniSim Design Suite   Honeywell Users’ Group   инженерно проектиране  

Област: Събития  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Събития

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...