Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Сименс доставя клетки за честотно управление и платки за контрол за ТЕЦ Варна

09.04.2012   |   Проекти
 

ТЕЦ Варна откри процедура за обществена поръчки с договаряне без предварително обявление за доставка на клетки за честотно управление на ПЕП и платки за контрол на честотно управление на клетки.

Драйверните устройства за управление на двигателя на ПЕП са произведени и въведени в експлоатация от фирмата-производител Siemens. Това определя и вида на процедурата, за договаряне без предварително обявление.

Всяка клетка се състои от силова част и платка за управление и комуникация. Клетките за драйверни устройства и платките към тях работят с определени електрически параметри и настройките им се извършват във фирмата-производител или от оторизиран неин представител.

Замяната на този тип клетки с друг би довело до невъзможен монтаж поради разлика в присъединителните размери и до невъзможност за комуникация между управляващия компютър и клетките. Носител на права върху софтуера, с който са конфигурирани драйверните устройства и върху техническата документация е фирмата-производител.

     
Източник: АОП; снимка: cez.bg

Ключови думи: клетки   платки   честотно управление   електроапаратура  

Област: Обществени поръчки  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Проекти

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...