Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Топлофикация Русе внедри нова ERP система

06.02.2012   |   Реализации
 
Платформата 1C:Enterprise ERP за управление на цялостната дейност внедри Топлофикация Русе. Проектът е с продължителност две години, а неговата стойност е 695,5 хил. лв., съобщиха от дружеството. Предвижда се поетапно да бъдат обхванати всички основни видове дейности на топлофикацията: финансово–счетоводна дейност по национални и международни стандарти; управление на складовата дейност; управление на доставките; управление на плащания и гаранции за добро изпълнение на договори; разпределение, фактуриране, отчитане, инкасиране и контрол на събираемостта от продажбата на топлинна енергия; управление на взаимоотношенията с клиенти и доставчици (CRM/SRM); следене и обработка на съдебни дела, събираемост върху съдебни дела и присъдени задължения за топлоенергия и други услуги; продажба на електроенергия .
В края на 2011 г. в Топлофикация Русе се проведе открита процедура съгласно Закона за обществени поръчки. За изпълнител на обществената поръчка за внедряване на ERP система 1C:Enterprise ERP 8 бе избрана фирма ДАВИД Холдинг, която има опит в реализацията на проекти с тази платформа в България.
Работа по внедряване на специализираната ERP система вече е започнала, като в момента е в ход трети по ред модул за обучение на персонала. На следващия етап ще бъдат направени необходимите доработки за отразяване на специфичните изисквания и нужди на дружеството. Главен резултат от внедряване на системата ще бъде минимизиране на човешките и финансовите ресурси, необходимите за осъществяване на производствената и търговска дейност, посочват от Топлофикация Русе.
     
Източник: Топлофикация Русе

Ключови думи: топлофикации   ERP   автоматизация   енергетика   реализации  

Област: бизнес  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Реализации

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...