Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Глобал-Тест реализира най-големия си проект в областта на ВЕИ за 2020 г. - 08.12.2020

08.12.2020   |   Начало»Реализации
 

Глобал-Тест реализира покривна фотоволтаична централа с инвеститор PIRIN - TEX, дъщерно дружество на Rollmann & Partner Fashion Management GmbH. Работата на централата се следи с онлайн мониторингова система, достъпна от компютър или телефон, която позволява изготвяне на всякакви справки и анализи, отчитане на спестените финансови средства и въглеродни емисии, както и идентифицирането на различни проблеми.

Пиковата инсталирана мощност е 645 kW и е предвидено енергията да бъде използвана за собствени нужди на предприятието. В определени часови интервали ще се генерира и излишък, който ще се използва отново за собствените нужди на обекта, благодарение на иновативното ноу - хау - "виртуален акумулатор", използвано от Глобал-Тест. По този начин собственото производство ще достигне 28% на годишна база. Въглеродният отпечатък на дружеството ще бъде намален със 790 Mt.

     
Източник: Глобал-Тест

Ключови думи: Глобал-Тест   PIRIN-TEX   фотоволтаична централа  

Област: Автоматизация  

Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Реализации
Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...