Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Испански доставчик на решения за прогнозна поддръжка търси партньори

10.01.2023   |   Начало»Пазар
Редактор
Мира Станкова
Мира Станкова
Мира Станкова Редактор
Мира Станкова

Испанска компания, която проектира и произвежда системи за прогнозна поддръжка и дигитален мониторинг на въртящи се машини, търси дистрибутори и търговски представители с цел разширяване на присъствието си на чужди пазари.

Компанията има над 500 реализирани проекта с внедряване на кабелни и безжични хардуерни и софтуерни системи за вибрационен анализ във всички видове въртящи се машини, включително машини с променлива скорост на въртене.

Излизането на нови пазари ще бъде основен приоритет на испанската компания през следващите години. Тя търси партньори за популяризирането на своята платформа за прогнозна поддръжка на въртящи се машини, която анализира вибрациите и промени в състоянието на този тип машини. Нейните безжични сензори засичат откази в началната им фаза, позволявайки планирането на поддръжката предварително и по по-ефективен начин, посочват от фирмата.

Всички данни се събират в 100% уеб базирана платформа, където се определят параметрите на оборудването, анализират се спектри, управлява се сигнализацията и се изготвят различни видове визуализации и доклади. Решението е 100% уеб базирано и не изисква инсталиране, а единствено връзка с интернет и браузър. След свързването на сензорите, приемникът на данни позволява мониторинга и диагностиката на всички видове въртящи се машини във всички видове производствени процеси.

Предпочитаните партньори са инженерингови компании, които предлагат решения за прогнозна поддръжка или услуги за вибрационен анализ, компании, които произвеждат или доставят машинни компоненти и искат да обогатят портфолиото си, производители на оригинално оборудване, които искат да предложат допълнителни услуги на клиентите си.

Повече за предложението за търговско коопериране може да намерите в сайта на Enterprise Europe Network (EEN).

     
Източник: EEN; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: EEN   прогнозна поддръжка   вибрационен анализ   въртящи се машини   сензори за вибрации  

Област: Автоматизация  

ГЕМАМЕКС
Подобни статии
Atics
Ротек
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Мехатроникс
Маштех 2024
Последно от Пазар

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиКариериБизнесВидео на седмицатаТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаПроектиТехнически статииЕ-книги
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...