Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Ехнатон, Ива Теофилова: Новият ни сайт беше предизвикателство, но създадохме отлично работеща платформа със съвременна визия и функционалност

11.10.2021   |   Начало»Експертно
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

Ива Теофилова, графичен дизайнер във фирма Ехнатон, ръководител на проекта за нов сайт на компанията, пред Automation-Bulgaria.com

 

Какво е посланието на новия сайт?

Повече от 25 години Ехнатон е надежден партньор на българските производители. Ние сме компания с опит, доверие, стабилни морални устои, новатор с визия и поглед в бъдещето, проводник на иновациите в индустрията. Това е и посланието, което е заложено в основата на нашия нов корпоративен уеб сайт.

Каква е целта, която следвахте при създаването на новия сайт?

Целта на новата уеб платформа е да даде на потребителите задълбочен поглед за многообразието от инженерингови дейности и решения, както и за дистрибутираната апаратура от водещи световни производители, които Ехнатон предлага на своите клиенти. Не на последно място, да покаже човеколюбивия облик на компанията, която се грижи за съхраняване на българските ценности и култура, подпомага активно българското образование и способства развитието на бъдещите инженери в страната.

Какви бяха предизвикателствата и как се справихте с тях?

За нас беше важно да изградим взаимовръзките между отделните звена така, че целият масив от информация да работи единно и в своята пълнота. Така например, клиентите ни разполагат с удобството от почти всяка точка, в която са на сайта – независимо дали това е страница в инженеринговия дял или продуктово представяне, да се запознаят с цялостната налична информация по вълнуващата ги тема: реализирани инженерингови проекти, оборудване, типови решения за автоматизация, приложения в индустриалните области, самообучение и много допълнителни ресурси. Удовлетворени сме, че постигнахме търсената симбиоза между различните дялове, като запазихме добра структурираност и лесна навигация без натоварване за потребителите.

В сайта са заложени някои средства за улеснение на клиентите, сред които мощен и изключително добре организиран инструмент за търсене, а с богатия асортимент от над 150 000 артикула на повече от 20 световно признати производители, които Ехнатон предлага на своите клиенти, беше предизвикателство да синтезираме огромния обем от информация така, че тя да бъде лесно достъпна, изчерпателна и пълноценна.

Вярваме, че успяхме да постигнем един добър баланс, като при всяка стъпка сме на разположение на своите клиенти за професионални консултации и експертиза.

С какво е различен новият сайт на Ехнатон и какво да очакват посетителите от него?

Освен като организация на информационните масиви и богатството от ресурси, сайтът на Ехнатон е актуален и интересен: нашите потребители ще бъдат винаги информирани за новите технологии в индустрията, актуални продукти, атрактивни промоции и събития посредством новинарския дял на сайта.

Радваме се, че създадохме една отлично работеща платформа със съвременна визия и функционалност. Но искам да отбележа, че това не е финалът, а началото: продължаваме да развиваме платформата и вече плануваме допълнителни функционалности, по които да започнем работа.

Продължаваме и да гледаме напред към бъдещето ни на водеща компания във високотехнологичната автоматизация и да създаваме среда, в която индустриалните компании смело се възползват от повече възможности на международния пазар, като се уповават на своите автоматизирани дейности, напълно оптимизирани процеси и повишена бизнес ефективност.

 

София 1756,
бул. Андрей Ляпчев 4, п.к. 21
тел.: 02/817600, 0888000061
факс: 02/8176999
office@akhnaton.biz
www.akhnaton.biz

     
Източник: Ехнатон

Ключови думи: Ехнатон   уеб платформа  

Област: Автоматизация  

ГЕМАМЕКС
Подобни статии
Atics
Ротек
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Мехатроникс
Маштех 2024
Последно от Експертно

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиКариериБизнесВидео на седмицатаТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаПроектиТехнически статииЕ-книги
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...