Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Rockwell Automation обяви нова серия устройства за сигнализация

10.03.2020   |   Технологии
 

Rockwell Automation представи новата серия сигнализиращи устройства за опасни зони Allen-Bradley 855X, които могат да подпомогнат операторите на индустриални предприятия да постигнат съответствие с най-актуалните глобални класификации и сертификации за опасни зони. Гамата включва сирени, устройства за светлинна и звуково-светлинна сигнализация.

"В повечето случаи тези нови устройства 855XB заменят без да са необходими допълнителни модификации оригиналните устройства 855X (серия A). Обновеното портфолио предлага допълнителни предимства. Продуктите са сертифицирани в съответствие с UL, ATEX/IEC EX и Class1/Zone2, а серия 855XM притежава морски сертификат, което позволява използването им в цял свят. Новите устройства имат два входа, осигуряващи гъвкавост спрямо изискванията на приложението по отношение на захранващите свързвания. Цветът на светлинното устройство може да бъде сменен бързо и лесно, само чрез поставяне на лещата с желания цвят, без да се компрометира класът на защита", обясняват от Rockwell Automation.

Новият единичен мултифункционален LED светлинен сигнализатор 855X и комбинираното звуково-светлинно устройство се отличават с издръжлив, но олекотен корозионноустойчив корпус, допълват от компанията. Те са също с клас на защита IP66/67, което ги прави подходящи за индустриални среди с висока влажност и тежки условия, например в газовата и нефтената, хранително-вкусовата, хартиено-целулозната и добивната промишленост, корабостроенето, както и при пречистването на отпадъчни води.

     
Източник: Ротек

Ключови думи: Ротек   Rockwell Automation   Allen-Bradley 855X   устройства за сигнализация  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Технологии

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...