Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Rockwell Automation пуска нова версия на DCS системата PlantPAx през лятото

07.01.2020   |   Технологии
 

Rockwell Automation ще представи нова версия на разпределената система за управление (DCS) PlantPAx през лятото на тази година. PlantPAx 5.0 се отличава със съвременен подход към преодоляването на предизвикателствата в индустрията през всяка фаза от жизнения цикъл на завода, информират от компанията.

Новата версия включва усъвършенствани устройства за управление на производствените процеси, които подобряват възможността за разширение и интегрирането на модулни системи, предлагайки и опростена архитектура с ниски разходи благодарение на по-добрите параметри на контролерите, обясняват от Rockwell Automation. Интегрирани технологични обекти допринасят за намаляване на разходите за инженеринг и осигуряват постоянство при изпълнението на проекти, а нови функции за киберсигурност и системни сертификати гарантират по-безопасна работа, допълват от компанията.

"Вслушахме се в клиенти от редица сектори, които идентифицираха ключовите фактори, определящи разходите им по време на целия жизнен цикъл. С PlantPAx 5.0 разширихме възможностите на съвременния ни подход за разпределено управление и добавихме иновативни функции, за да предложим една по-интелигентна, по-разходно ефективна система с по-добри характеристики и съобразена с бъдещите предизвикателства", коментира Джим Уинтър, директор отдел "Глобални технологични решения" в Rockwell Automation.

     
Източник: Ротек

Ключови думи: Ротек   Rockwell Automation   PlantPAx   DCS система  

SAT

Подобни статии

Atics

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec

Последно от Технологии

  БизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиТехнологииЕкспертноОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...