Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Mitsubishi Electric с нов операторски терминал за екстремни приложения

19.11.2019   |   Технологии
 

Mitsubishi Electric обяви излизането на новия операторски терминал GOT2507T-WTSD, предназначен за тежки индустриални приложения, съобщиха от фирма Ехнатон, официален дистрибутор на продуктите на Mitsubishi Electric у нас.

Усъвършенстваният човеко-машинен интерфейс може да бъде експлоатиран при температури от -20°C до +65°C. HMI решението се предлага във версии с индустриален клас на защита IP67F и IP66F. Терминалът може да бъде използван (без нужда от допълнителни предпазни средства) в индустриални помещения, в които се налага промиването му с вода под високо налягане, или в силово оборудване на открито. Това го прави подходящ за отрасли като енергетика, машиностроене, хранително-вкусова промишленост и др.

"Структурата на предния панел на GOT2507T-WTSD е подсилена с метална рамка, което прави възможни приложенията на терминала и в среди с наличието на сътресения и вибрации. В допълнение към подобрената здравина и издръжливост, GOT2507T-WTSD разполага с повишена устойчивост на ултравиолетова радиация, а яснотата на екрана дори при силно слънце е гарантирана от LCD дисплей с висока резолюция и специално покритие, елиминиращо отблясъците", поясняват производителите.

Новото HMI решение разполага с множество комуникационни интерфейси, включително два Ethernet порта, безжичен LAN интерфейс, USB, RS232 и RS422/485 входове. Устройството произвежда и звукови сигнали в допълнение към визуализираната на екрана информация. Благодарение на приложението Mitsubishi Electric GOT Mobile терминалът може да осигури визуализация на работата на съответната машина или оборудване в реално време на отдалечени устройства като таблети, смартфони или настолни компютри.

     
Източник: Ехнатон

Ключови думи: Ехнатон   Mitsubishi Electric   операторски терминал   GOT2507T-WTSD  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Технологии

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...