Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Rockwell Automation разшири услугите си за засичане на киберзаплахи

26.07.2019   |   Бизнес
 

Rockwell Automation разшири в глобален мащаб услугите си за засичане на заплахи, за да подпомогне компаниите в справянето с бързо еволюиращите опасности за индустриалната киберсигурност.

Услугите защитават свързаните дейности по три начина: идентифициране на всички свързани в мрежа индустриални активи и техните уязвимости; мониторинг на мрежите не само за известни заплахи, но и за аномалии в трафика или поведението, предизвестяващи компаниите за инциденти в сигурността; разработване на планове за ограничаване, отстраняване и възстановяване от атаки с цел поддържане на хода на дейностите или по-бързо възвръщане към нормалния работен режим. Допълнителна полза от услугите е например събирането на данни за активите, спомагащи за откриване на рискове като остаряла технология, неактуален фърмуер и недостатъчна наличност на резервни части.

Платформата Claroty, част от услугите за засичане на заплахи на Rockwell Automation, създава списък на активите в индустриалната мрежа на потребителя, проследява трафика между тях и анализира комуникациите на най-дълбоко ниво. Откритите аномалии се докладват на персонала заедно с информация, позволяваща предприемането на действия за справянето с тях.

     
Източник: Ротек

Ключови думи: Ротек   Rockwell Automation   Claroty   киберсигурност  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Бизнес

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...