Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Нови функции за производителите на цимент в PlantPAx на Rockwell Automation

09.07.2019   |   Начало»Бизнес
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

Rockwell Automation добави нови функции към разпределената система за управление PlantPAx, разработени съвместно с водещи компании от циментовата индустрия и спомагащи за увеличаване на производителността и намаляване на риска. Функциите могат лесно да бъдат интегрирани и използвани във всички дейности в завода. Съвременната разпределена система за управление използва обща платформа за автоматизация за безпроблемна интеграция на критични зони от циментовия завод, включително управление на процесите, енергията, информацията и безопасността.

"Дейностите по обединяване и придобиванe на компании увеличиха предизвикателствата по отношение на стандартизацията в циментовата индустрия. Тези нови функции позволяват на производителите на цимент да следват стандартен подход за всички контролни области в предприятието или за отделни заводски площадки. Това спомага за ограничаване на рисковете при инженеринг и внедряване и за опростяване на дейностите по експлоатация и поддръжка. Постоянството може да предложи съществено предимство, улеснявайки разширяването на заводите и добавянето на нови функции с развитието и разрастването на дейностите", обяснява Фабио Миели, мениджър пазарно развитие Минна дейност, добив на минерали и производство на цимент в Rockwell Automation.

Новите функции включват процеси като управление на двигатели, задвижвания, вентили и др. Те помагат на производителите на цимент по пътя към реализирането на напълно свързан завод, предлагайки възможности за повишаване на цялостната ефективност, намаляване на рисковете за безопасността и взимането на по-добри решения за по-висока конкурентоспособност, подчертават от Rockwell Automation.

     
Източник: Ротек

Ключови думи: Ротек   Rockwell Automation   PlantPAx   производство на цимент  

ГЕМАМЕКС
Подобни статии
Atics
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Мехатроникс
Последно от Бизнес

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиБизнесВидео на седмицатаТехнологииКариериПредстоящоРеализацииОбществени поръчки/ТърговеПроектиТехнически статииСъбитията
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...