Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Нови функции за производителите на цимент в PlantPAx на Rockwell Automation

09.07.2019   |   Бизнес
 

Rockwell Automation добави нови функции към разпределената система за управление PlantPAx, разработени съвместно с водещи компании от циментовата индустрия и спомагащи за увеличаване на производителността и намаляване на риска. Функциите могат лесно да бъдат интегрирани и използвани във всички дейности в завода. Съвременната разпределена система за управление използва обща платформа за автоматизация за безпроблемна интеграция на критични зони от циментовия завод, включително управление на процесите, енергията, информацията и безопасността.

"Дейностите по обединяване и придобиванe на компании увеличиха предизвикателствата по отношение на стандартизацията в циментовата индустрия. Тези нови функции позволяват на производителите на цимент да следват стандартен подход за всички контролни области в предприятието или за отделни заводски площадки. Това спомага за ограничаване на рисковете при инженеринг и внедряване и за опростяване на дейностите по експлоатация и поддръжка. Постоянството може да предложи съществено предимство, улеснявайки разширяването на заводите и добавянето на нови функции с развитието и разрастването на дейностите", обяснява Фабио Миели, мениджър пазарно развитие Минна дейност, добив на минерали и производство на цимент в Rockwell Automation.

Новите функции включват процеси като управление на двигатели, задвижвания, вентили и др. Те помагат на производителите на цимент по пътя към реализирането на напълно свързан завод, предлагайки възможности за повишаване на цялостната ефективност, намаляване на рисковете за безопасността и взимането на по-добри решения за по-висока конкурентоспособност, подчертават от Rockwell Automation.

     
Източник: Ротек

Ключови думи: Ротек   Rockwell Automation   PlantPAx   производство на цимент  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Бизнес

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...