Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Нови компании се присъединяват към партньорската мрежа на Rockwell Automation

18.06.2019   |   Начало»Бизнес
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

Пет нови компании се присъединяват към партньорската програма на Rockwell Automation, а два от настоящите членове разширяват обхвата си на обслужване и до региона на Европа, Близкия Изток и Африка (EMEA). Програмата PartnerNetwork позволява на компаниите заедно да посрещнат предизвикателствата в автоматизацията, като осигурява достъп до широка мрежа от водещи доставчици, дистрибутори, системни интегратори и производители на оригинално оборудване.

Новият член в програмата Solution Partner е Wunderlich-Malec Engineering, която е цялостен доставчик на професионални услуги по инженеринг, проектиране, интеграция и поддръжка. Партньорите по тази програма са квалифицирани системни интегратори, които използват технологии на Rockwell Automation за редуциране на риска при проекти.

Към програмата Encompass Partner се включват Armstrong International, която предлага усъвършенствана безжична технология за ефективен мониторинг и оценка на кондензни уредби при производство на пара, Fluidmesh Networks, произвеждаща безжични продукти за IoT, Eagle Technology, правеща фабриките по-интелигентни чрез софтуера Proteus CMMS, и Prime Technologies, специализирана в разработката на софтуер за управление на качеството с фокус върху калибрирането и поддръжката.

Два от съществуващите членове на Encompass Partner разширяват обхвата си на обслужване до EMEA региона. Това са Codian Robotics, разработваща pick-and-place роботи за индустриални приложения, и Owl Cyber Defense, специализирана в технологията data diode осигуряваща най-висока степен на сигурност при прехвърляне на големи обеми данни от един домейн към друг.

     
Източник: Ротек

Ключови думи: Ротек   Rockwell Automation   PartnerNetwork   Solution Partner   Encompass Partner  

ГЕМАМЕКС
Маштех 2023
Подобни статии
Atics
ПАКС Сълюшънс STRATUS
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Industrial Tech Forum 2023
Последно от Бизнес
Маштех 2023

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиПазарБизнесВидео на седмицатаТехнологииКариериПредстоящоРеализацииОбществени поръчки/ТърговеПроектиТехнически статииСъбитията
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...