Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Rockwell Automation се сертифицира по стандарта за сигурност IEC 62443

12.02.2019   |   Бизнес
 

Rockwell Automation сертифицира процесите си по разработка на продукти съгласно изискванията за сигурност на стандарт IEC 62443-4-1, съобщиха от компанията. Сертифицираният подход за сигурност Security Development Lifecycle (SDL) се прилага във всички фирмени локации при разработката на хардуерни и софтуерни продукти.

"Сертифицираните ни SDL процеси допринасят за повишаване на сигурността и подпомагат компаниите, прилагащи подхода "защита в дълбочина". Тъй като SDL се използва във всичките ни свързани с развойна дейност локации, клиентите ни могат да са уверени, че всеки наш продукт на пазара е разработен в съответствие с международно признат стандарт за сигурност", коментира Шошана Воджич, мениджър по киберсигурност в Rockwell Automation.

Независимата сертификация на Rockwell Automation SDL е извършена от TÜV Rheinland. SDL е структуриран така, че да спомогне за разработката на продукти с по-високо ниво на сигурност за свързаното предприятие. Процесите в рамките на SDL включват поддържане на постоянна компетентност по отношение на стандарти, технологии и инструменти за сигурност, сътрудничество с партньори за разработка на по-устойчиви и сигурни продукти, както и цялостно тестване с цел верификация, че продуктите отговарят на изискванията за сигурност и са в съответствие с актуалните международни стандарти.

     
Източник: Ротек

Ключови думи: Ротек   Rockwell Automation   IEC 62443  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Бизнес

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...