Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

ДФЗ откри търг за поддръжка на система за съхранение на данни

Държавен фонд "Земеделие" обяви процедура за избор на изпълнител, който трябва да извърши поддръжка на съществуващи дискови масиви Fujitsu за нуждите на дружеството.
 
Необходима е пълна следгаранционна сервизна поддръжка на национална система за съхранение на данни чрез инсталирани локално базирани дискови системи за споделено съхранение на данни базирани на Fujitsu ETERNUS DX90 S2 — 25 бр., разположени в областните дирекции на ДФ "Замеделие". Предметът на поръчката обхваща и инсталирани масиви с по-голям капацитет, базирани на Fujitsu ETERNUS DX410 S2, които се намират в София и Пловдив.
 
Прогнозната стойност на поръчката е 150 000 лв.
Срокът за получаване на оферти е 26 септември т. г.
 
Допълнителна информация за техническите изисквания и условията за участие в процедурата може да намерите в сайта на дружеството.
     
Източник: ДФЗ; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: ДФЗ   дискови масиви   съхранение на данни   Fujitsu  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Обществени поръчки/Търгове

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...