Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Ротек представи новостите в продуктите и услугите за автоматизация на Rockwell Automation

12.07.2018   |   Начало»Събитията
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова
От 6 до 8 юни т.г. във Велинград се проведе ежегодния технически семинар на Rockwell Automation и Ротек – "Новости в продуктите и услугите за индустриална автоматизация".
 
Събитието откри Йохан Радакович, мениджър продажби за Централна и Източна Европа (CSEE). Водещи специалисти на Rockwell Automation CSEE и Ротек представиха най-новите продукти с обстойни презентации и нагледни демонстрации на техническите възможности.
 
Първият семинарен ден бе на тема индустриална автоматизация, PAC контролери, Micro PLC и задвижвания. Акценти бяха новите изключително бързи, с голяма памет и информационно ориентирани контролери ControlLogix 5580, CompactLogix 5480 контролери с паралелно работещa Logix операционна система в реално време и вграден Windows IoT Enterprise за разработка на потребителски приложения и HMI интерфейс, малкият и мощен Micro870 PLC с до 304 вх./изх. сигнала и вградена серийна и Ethernet комуникация, задвижванията на ниско напрежение PowerFlex 525/755/755Т и средно напрежение PowerFlex 6000/7000, както и редица решения за визуализация и сигурност на Rockwell Automation.
 
Интерес и много дискусии имаше при представянето на уникалните софтуерни и хардуерни решения за контрол и диагностика на автоматизирани системи FactoryTalk TeamONE и Shelby, както и новата мобилна софтуерна платформа за интелигентно дистанционно управление на клиентски станции (FactoryTalk ThinManager), които правят концепцията за "Свързано предприятие" и IIoT реалност.
 
Фирма Сивико, клиенти на Ротек, представиха свои интересни OEM решения за Industry 4.0, реализирани с апаратура на Allen-Bradley.
 
"Интересната програма през двата семинарни дни, посещението на културно-историческия музей и релаксиращата обстановка сред естествения боров парк на Велинград, направиха семинара много приятен и полезен за всички участници", подчертаха от фирма Ротек.
     
Източник: Ротек

Ключови думи: Ротек   Rockwell Automation   Allen-Bradley   PowerFlex   Сивико   CompactLogix  

ГЕМАМЕКС
Подобни статии
Atics
Ротек
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Мехатроникс
е-книга Дигитални производствени иновации, март 2024
Последно от Събитията

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиБизнесВидео на седмицатаТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаПроектиТехнически статииЕ-книгиКариери
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...