Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

PTC и Rockwell Automation обявиха стратегическо партньорство

26.06.2018   |   Бизнес
 
PTC и Rockwell Automation обявиха, че са сключили окончателно споразумение за стратегическо партньорство, което се очаква да ускори растежа на двете компании и да им даде възможност да бъдат основен партньор на клиенти от цял свят, които искат да трансформират своя бизнес с помощта на цифрови технологии. Като част от партньорството Rockwell Automation ще направи капиталови инвестиции от 1 млрд. щатски долара в PTC, а председателят и главен изпълнителен директор на компанията Блейк Морет ще се присъедини към борда на директорите на PTC при приключването на сделката с дялово участие.
 
В частност PTC и Rockwell Automation се споразумяха да реализират съвместимост между своите технологии за интелигентни предприятия и да комбинират наградените с множество отличия платформи за индустриалната свързаност PTC ThingWorx IoT и Kepware на PTC, както и платформата за добавена реалност (AR) Vuforia, с водещите производствени изпълнителни системи (МЕS) FactoryTalk и FactoryTalk Analytics и платформите за индустриална автоматизация на Rockwell Automation .
 
"Съчетаването на водещите в отрасъла индустриални и софтуерни технологии, силната марка и експертния опит на Rockwell Automation с първокачествената технология на PTC дава възможност на индустриалните предприятия да капитализират възможностите, които обещава индустриалният интернет на нещата. Аз съм изключително развълнуван от това партньорство и възможността, която то предоставя да ускорим бъдещите си успехи", изтъкна Джим Хепелман, президент и главен изпълнителен директор на PTC.
     
Източник: Rockwell Automation; Снимка: PTC

Ключови думи: Rockwell Automation   PTC   цифрови технологии   FactoryTalk  

SAT
Интер Експо ЦентърRobotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България
Arrow Electronics

Последно от Бизнес

Интер Експо ЦентърRobotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияВидео на седмицатаПродуктови офертиБизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеЕкспертноПредстоящо
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...