Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Rockwell Automation обнови софтуера за "Thin" клиенти ThinManager

Rockwell Automation пусна нова версия на софтуерната платформа за "Thin" клиенти ThinManager, която предоставя по-добър достъп до информация. ThinManager v10.0 вече има нови възможности за визуализация, мобилност и функции за сигурност, осигуряващи по-голяма производителност, намалявайки времето за престой.
 
Софтуерът също предоставя функция за виртуално наблюдение, чрез която потребителите могат да настройват изгледа на различните приложения и данни според нуждите си, без да се налага да пренаписват кода на програмата.
 
"ThinManager предоставя на индустриалните компании подобрена визуализация и мобилност, с която да изграждат своите свързани предприятия. Софтуерът може да визуализира данни и да разпраща информация до всяка комбинация от устройство, потребител и местоположение в рамките на предприятието. Това осигурява по-добро познание и възможност за управление на дейностите на потребителя", подчертава Том Джордан, маркетинг ръководител за ThinManager в компанията.
 
Версия 10.0 позволява на операторите да задават няколко форми на удостоверяване, като например RFID и биометрични данни. Налични са и нови възможности за кеширане на пароли. Вграденото решение за мобилност, Relevance, позволява доставянето на софтуерни компоненти директно до мобилни устройства на конкретни локации в предприятието. Relevance използва сензори за местоположение чрез Bluetooth и Wi-Fi. Тази способност може да помогне на потребителите да постигнат по-голяма свързаност и по-добра оперативна сигурност, допълниха от Rockwell Automation.
     
Източник: Rockwell Automation

Ключови думи: Rockwell Automation   ThinManager   Thin клиенти   Relevance   виртуално наблюдение  

ГЕМАМЕКС
Маштех 2023
Подобни статии
Atics
ПАКС Сълюшънс STRATUS
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Industrial Tech Forum 2023
Последно от Технологии
Маштех 2023

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиПазарБизнесВидео на седмицатаТехнологииКариериПредстоящоРеализацииОбществени поръчки/ТърговеПроектиТехнически статииСъбитията
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...