Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Rockwell Automation с отличие за насърчаване на жените на ръководни позиции

20.02.2018   |   Бизнес
 
Rockwell Automation получи признание за насърчаване на женското лидерство от Catalyst CEO Champions For Change - колектив от над 50 изпълнителни директори, които подкрепят инициативите за многообразие, приобщаване и равенство между половете в рамките на своите организации. Според публикувания от Catalyst доклад всички компании, участващи в инициативата, включително и Rockwell Automation, се представят по-добре от останалите си конкуренти във всички области на представителството на жените, като жените в тези организации заемат повече позиции в цялата корпоративна структура.
 
Всички "Catalyst Champion" компании превъзхождат в кариерното развитие на жените във всички нива на организацията, по-специално в управителните съвети, позициите на директори/старши специалисти и на първо/средно ниво. Компаниите, които участват в инициативата, превъзхождат и при кариерното развитие на цветнокожи жени във всички нива на организацията.
 
"Многообразието и приобщаването стимулират иновациите и повечето компании знаят, че те са добри за бизнеса. Rockwell Automation вярва, че промяната трябва да започне от върха - ръководителите трябва да са решени да създадат среда, в която служителите могат да работят най-добре", заяви Блейк Морет, президент и главен изпълнителен директор на Rockwell Automation.
 
От 2008 г. насам компанията е отбелязала 76% увеличение на броя на жените на ръководно ниво, 65% увеличение на жените директори и 28% увеличение на жените мениджъри на средно равнище.
     
Източник: Rockwell Automation

Ключови думи: Rockwell Automation   Catalyst CEO Champions For Change   Catalyst   жени на ръководни позиции  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Бизнес

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...