Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Rockwell Automation представи нови услуги за откриване на заплахи в индустрията

02.10.2017   |   Технологии
 
Rockwell Automation представи нови услуги за откриване на заплахи, които помагат на производителите и операторите да наблюдават, откриват и реагират на все по-сложните заплахи за сигурността в индустрията.
 
Новият набор от предлагани услуги, проектирани специално за приложение в индустриални мрежи, регистрира нормалното поведение на мрежата и използва услугите за мониторинг на Rockwell Automation, за да открива и предупреждава операторите в реално време за нередности и потенциални заплахи. Интегрирането на софтуер за индустриална сигурност от доставчици, които разбират оперативните функции в рамките на индустриалните протоколи, може да помогне за увеличаването на сигурността и оптимизирането на индустриалната мрежа, като същевременно предлага видимост на всички нива в оперативната технологична среда. Това позволява не само откриване на заплахи, но и осъществяване на задълбочен мониторинг в реално време на множество нива в мрежата.
 
Услугите за откриване на заплахи са базирани на независим подход към продуктите, за да се създаде солидна инвентаризация на активите в информационните и оперативните индустриални системи. Навлизайки задълбочено в протоколите на индустриалната мрежа, софтуерът за откриване на заплахи регистрира всички мрежови активи на крайния потребител и как те комуникират помежду си. След като очертае цялата среда, инструментът идентифицира нормалните оперативни процедури и създава базова изходна линия. Всички отклонения от нея се извеждат под формата на сигнали с богата контекстна информация.
 
"Услугите ни за откриване на заплахи са пасивно, ненатрапчиво решение за сигурност. Това е от решаващо значение, защото не искаме да повлияем неблагоприятно на сложните индустриални системи за управление с генериране на нов мрежов трафик", обясни каза Умайр Масуд, мениджър консултантски услуги в Rockwell Automation.
     
Източник: Rockwell Automation

Ключови думи: Rockwell Automation   индустриална сигурност   откриване на заплахи    

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Технологии

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...