Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Обявиха 200 места за обучение по роботика и програмиране за деца

200 места за нови ученици обявиха от проекта "РОБОТИКА" през новата учебна година  2017. Обученията по роботика и програмиране са предвидени за деца на възраст между 7 и 13 години, и са разделени на няколко нива с различна тема и цел.
 
Първото ниво се нарича "Слънчева система", като в него децата строят различни космически LEGO кораби и изпълняват интересни мисии. Обхванати са теми за физични явления като звук, светлина, плътност и др.
 
Учениците във второто ниво имат възможност да конструират и програмират роботи животни, чрез които лесно могат да разбират различните движения и задвижващи механизми. Всяко занятие е съпроводено с информация за различно животно.
 
В третото ниво се учат най-напредналите ученици, които са натрупали опит от предните две нива да създадат приложими в практиката роботи. Това ниво е посветено на роботите помощници и как те могат да бъдат от полза на хората.
 
"Тази година продължаваме нашата мисия да преподаваме роботика и програмиране на разбираем за децата език и да ги въвеждаме в света на техническите науки. Подготвяме ги за много бъдещи предизвикателства, като развиваме мисленето им и социалните им умения. Радваме се, че намерихме съмишленици и екипът ни се увеличи. Сега имаме възможност да преподаваме на още повече деца", съобщиха от Robotika.bg.
     
Източник: Robotika.bg

Ключови думи: Robotika.bg   Роботика   обучения  

ГЕМАМЕКС
Подобни статии
Atics
Ротек
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Мехатроникс
е-книга Дигитални производствени иновации, март 2024
Последно от Обучения/Семинари

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиБизнесВидео на седмицатаТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаПроектиТехнически статииЕ-книгиКариери
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...