Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Rockwell Automation продължава да надгражда своите MES приложения

08.08.2017   |   Технологии
 
Rockwell Automation продължава да разширява своите мащабируеми приложения в областта на производствените изпълнителни системи (MES) с нови инструменти, които позволяват конфигуриране на средата без програмиране, добавяне на повече приложения, увеличена интеграция с разпределените системи за управление (DCS), както и по-широки опции за внедряване. Новият набор от възможности подобрява функционалността в портфолиото от мащабируеми MES приложения, базирани на платформата FactoryTalk ProductionCentre от Rockwell Automation. Портфолиото включва приложенията FactoryTalk Production, FactoryTalk Performance, FactoryTalk Quality и очакваното скоро FactoryTalk Warehouse.
 
"Предоставяме това, което обещахме - подобрения в използваемостта и гъвкавостта, като в същото време добавихме и изцяло нови приложения", каза Тод Монтапас, продуктов мениджър информационен софтуер в Rockwell Automation.
 
Последните актуализации на приложенията FactoryTalk Production, FactoryTalk Performance и FactoryTalk Quality предлагат опростен drag-and-drop визуален инструмент за създадане на нови работни потоци, което премахва необходимостта от писане на код. Това означава, че промяната на продуктите може да се осъществи по-бързо и позволява по-голяма гъвкавост при въвеждането на нови продукти. Приложението FactoryTalk Quality вече включва и интуитивни, лесни за използване инструменти (widgets). Въз основа на направените настройки, приложението препоръчва предварително конфигурирани визуални шаблони като измервателни инструменти или диаграми за исторически данни, които спомагат за ускоряване на оперативните процеси и намаляване на разходите за управление на качеството.
     
Източник: Rockwell Automation

Ключови думи: FactoryTalk   Rockwell Automation   MES приложения   производствените изпълнителни системи  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Технологии

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...