Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Rockwell Automation представи индекс на безопасност за машиностроителни компании

24.07.2017   |   Бизнес
 
Rockwell Automation представи индекс за степен на зрялост на безопасността, който има за цел да помогне на машиностроителните компании при реализирането на мерки за безопасност в производството. 
 
Инструментът Safety Maturity Index for Machine Builders осигурява на производителите на машини самонасочващи средства за оценка, които измерват ефективността им в трите стълба на индустриалната безопасност: култура (поведение), съответствие (процедури) и капитал (инвестиране в съвременни технологии). Машиностроителните компании, които постигат върхови резултати във всяка от тези области, могат да оптимизират безопасността и производителността в работата си, да използват тази експертиза, за да разработят по-добри конструктивни проекти и да подобрят стойността на машините за клиентите.
 
"Машините с най-добра безопасност в своя клас осигуряват предимства по отношение на производителността, които помагат на крайните потребители да оправдаят инвестициите в оборудване с по-висока стойност. На свой ред, конструкторите на машини могат да диференцират своите предложения и да се издигнат над конкуренцията. Те също така могат да създадат нови приходни потоци, използвайки своя опит в областта на безопасността, като например оценки на риска и услуги за обучение", обясни Марк Ейцман, мениджър продукти за безопасност в Rockwell Automation.
 
Инструментът е приложим за всеки индустриален сектор, фирми с различни размери и местоположения. Той също така е приведен в съответствие с инструмента Safety Maturity Index, предназначен за крайни потребители, който е широко използван от производителите след пускането му през 2013 г.
     
Източник: Rockwell Automation

Ключови думи: Rockwell Automation   индекс на безопасност за машиностроителни компании   Safety Maturity Index for Machine Builders   инструмент   безопасност    

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Бизнес

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...