Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Rockwell Automation представи индекс на безопасност за машиностроителни компании

24.07.2017   |   Начало»Бизнес
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова
Rockwell Automation представи индекс за степен на зрялост на безопасността, който има за цел да помогне на машиностроителните компании при реализирането на мерки за безопасност в производството. 
 
Инструментът Safety Maturity Index for Machine Builders осигурява на производителите на машини самонасочващи средства за оценка, които измерват ефективността им в трите стълба на индустриалната безопасност: култура (поведение), съответствие (процедури) и капитал (инвестиране в съвременни технологии). Машиностроителните компании, които постигат върхови резултати във всяка от тези области, могат да оптимизират безопасността и производителността в работата си, да използват тази експертиза, за да разработят по-добри конструктивни проекти и да подобрят стойността на машините за клиентите.
 
"Машините с най-добра безопасност в своя клас осигуряват предимства по отношение на производителността, които помагат на крайните потребители да оправдаят инвестициите в оборудване с по-висока стойност. На свой ред, конструкторите на машини могат да диференцират своите предложения и да се издигнат над конкуренцията. Те също така могат да създадат нови приходни потоци, използвайки своя опит в областта на безопасността, като например оценки на риска и услуги за обучение", обясни Марк Ейцман, мениджър продукти за безопасност в Rockwell Automation.
 
Инструментът е приложим за всеки индустриален сектор, фирми с различни размери и местоположения. Той също така е приведен в съответствие с инструмента Safety Maturity Index, предназначен за крайни потребители, който е широко използван от производителите след пускането му през 2013 г.
     
Източник: Rockwell Automation

Ключови думи: Rockwell Automation   индекс на безопасност за машиностроителни компании   Safety Maturity Index for Machine Builders   инструмент   безопасност    

ГЕМАМЕКС
Подобни статии
Atics
Ротек
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Мехатроникс
Последно от Бизнес

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиБизнесВидео на седмицатаТехнологииКариериПредстоящоРеализацииОбществени поръчки/ТърговеПроектиТехнически статииСъбитията
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...