Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Ролята на IoT в производството и ежедневието беше обсъдена на IDC IoT Forum 2017

27.03.2017   |   Събитията
 
Голяма част от темите, представени в рамките на IoT конференцията на IDC в София, поставиха акцент върху ролята и въздействието на Internet of Things върху производството и ежедневието. Събитието се проведе на 23 март т.г. в хотел "Хилтън", София.
 
Конференцията бе открита от управителя на IDC България Нели Вачева и продължи с теми като "Бъдещето на производството, базирано на Индустрия 4.0", "Въздействието на IoT върху периферните центрове за данни" и др. Проведена бе и дискусия под надслов "Умно управление на градовете", в която взеха участие Радостина Петрусенко, гл. сътрудник и ръководител ЗИД ГП "ГРР", МРРБ, Пламен Жечев, мениджър Държавен и бизнес сектор, Cisco България, Мирослав Ценов, Н-к отдел в дирекция "Изпълнение на проекти по ОПРР и програмите за териториално сътрудничество на ЕС", агенция "Пътна инфраструктура".
 
Програмата на събитието включваше и представяне на технологии като интелигентната IoT платформа на Cisco, интернет на нещата при колите, разпределена мрежа от мултифункционални защитни модули и др. В края на деня се проведоха дискусиционни маси IDC Connect, където говорители бяха представители на IDC, Merck, IndigoVerge, IoTNET и SOTI.
     
Източник: TLL Media

Ключови думи: IDC   IoT   Cisco   Merck   IndigoVerge   IoTNET   SOTI   Индустрия 4.0   Industry 4.0  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Събитията

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...