Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Rockwell Automation въведе нови честотни регулатори с по-ниски енергийни разходи

Rockwell Automation въведе пакет от решения, които да помогнат на потребителите да намалят енергийните разходи и да увеличат експлоатационното време на продукти и системи, част от често използвани приложения. Честотни регулатори Allen-Bradley PowerFlex 755T осигуряват ниски хармонични изкривявания и възможност за регенерация.
 
Най-новата серия честотни регулатори PowerFlex въвеждат технологията TotalFORCE, която осигурява отлично управление на двигатели, адаптивен контрол на скоростта, въртящия момент и позицията на електрическите двигатели. Тази технология обединява няколко патентовани функции, предназначени да оптимизират потребителската система и да запазят нивата на производителност.
 
"AC Drive технологията е важна инвестиция за нашите клиенти, тъй като те изискват приложенията им да са в експлоатация по всяко възможно време. Честотните регулатори PowerFlex 755T имат по-малко разходи за инсталация, експлоатация и поддръжка благодарение на модерните им възможности за оптимизация", разяснява Брад Аренц, продуктов мениджър в Rockwell Automation.
 
Разширеното портфолио продукти Allen-Bradley включва честотните регулатори серия PowerFlex 755TL с ниски честотни изкривявания, серия PowerFlex 755TR с възможност за регенерация и PowerFlex 755TM с DC-BUS система. И трите серии са в съответствие с IEEE 519 спецификацията и предоставят решение за усъвършенствана прогнозна диагностика за оценка и известяване за експлоатационния живот на различни компоненти като вентилатори, релейни контакти, силови полупроводникови елементи и кондензатори. Потребителите могат активно да следят параметри (например температура и време на изпълнение) на задвижванията и мотора.
     
Източник: Rockwell Automation

Ключови думи: Rockwell Automation   Allen-Bradley   честотни регулатори   PowerFlex   TotalFORCE  

Robotics-Bulgaria.com
Подобни статии
Atics

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Технологии
Robotics-Bulgaria.com

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиПазарБизнесВидео на седмицатаТехнологииОбяви за работаПредстоящоРеализацииОбществени поръчки/ТърговеПроектиСъбитията
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...