Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Булгартрансгаз избира доставчик на резервни части за системи за управление на компресорни агрегати

Булгартрансгаз откри процедура за избор на фирма, която ще извършва доставка на резервни части за системи за управление на компресорни агрегати с цел гарантиране на висока надеждност при преноса на природен газ по транзитната газопреносна система. 
 
Системите са производство на Compressor Controls Corporation. Използвани са контролери Series 4 с операторски панел Uniop EXOR. Необходими са 5 вида резервни части с общо количество 87 бр.: 30 бр. нормализатори; 6 бр. дъщерни платки за контролер; 6 бр. захранващи модули; 40 бр. безотказен двужичен предавател за положение; 5 бр. Power Supply Assembly за регулатор CCC серия 3+. 
 
Прогнозната стойност на поръчката е 107 500 лв.
Срокът за получаване на документация за участие е 11 февруари т. г.
 
Допълнителна информация за техническите изисквания и условията за участие в процедурата може да откриете в сайта на дружеството.
     
Източник: Булгартрансгаз

Ключови думи: Булгартрансгаз   Compressor Controls Corporation   контролери   захранващи модули  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Обществени поръчки/Търгове

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...